FLYREJSER
FLYREJSER

Op til 950 flyselskaberpå ét sted

Fortæl os, hvor du vil hen, så gennemser vi hundredvis af forbindelser og vælger de mest fordelagtige tilbud. Wizz Air, Ryanair, Lufthansa eller måske Qatar Airways? I vores app finder du ikke kun almindelige, men også budget- og charterselskaber. Booking af fly er nu nemmere end før!

HOTELLER
HOTELLER

Mere end en million hoteller

og lejligheder

Billig indkvartering i udlandet? Vi har det, du leder efter! eSky-mobilapp betyder de bedste hoteller og lejligheder inden for rækkevidde. Du kan tjekke alle vigtige oplysninger om dem – priser, ledige værelser, faciliteter eller gæsternes bedømmelser – på ét sted. Find det nærmeste hotel og slap af på den måde, du ønsker!

BILER
BILER

Biludlejning over hele verden

Leder du efter et hurtigt transportmiddel til hotellet og til lufthavnen? Eller måske kan du lide at tage på sightseeing, mens du sidder komfortabelt bag et rat? Lej en bil i løbet af få sekunder, uanset hvor du er! I eSky-mobilappen har vi tilbud fra de største og mest populære biludlejningsselskaber fra hele verden. Rejs uhindret!

PAKKER
PAKKER

Fly- + Hotelpakker til fantastiske priser

Vi tager os af vores brugere, og derfor tilbyder vi i eSky-mobilappen attraktive pakker bestående af en flyvning og et hotel, som er tilgængelige til meget lavere priser. Vælg en destination, book billetterne og få 30 % rabat på et ophold på et af over en million fantastiske hoteller!

MULTILINE
MULTILINE

Rejs med Virtual Interlining-teknologi

Med eSky-mobilappen kan du planlægge en tur bestående af fly fra forskellige flyselskaber, selvom de ikke arbejder med hinanden dagligt. Udnyt lavere priser, spar tid takket være kortere stop og føl dig sikker med forsikring i tilfælde af en forsinket eller aflyst flyvning. Alt hvad du behøver er én booking!

Fantastiske tilbud

Få tilbud, der kun er håndplukket til eSky-mobilappbrugere, og book billetter til gode samt meget lavere priser. Selv til den samme dag!
 

Komfortable bookinger

Vores app betyder nem booking af fly, hoteller og biler. Tilmeld dig i brugerzonen og administrer nemt dine ture.
 

Rejs sikkert

Vores app blev skabt af erfarne fagfolk, der implementerede avancerede sikkerhedsforanstaltninger. Vi har også et særligt telefonnummer til kundeserviceafdelingen.
 

Se vores app-videotour!

Få mere at vide om, hvordan du får mest muligt ud af din rejse.

Se
Vores anmeldelser

Lad vores brugere tale for os